Logó tervezés
Céges arculat
Nyomdai termékek
3D grafika
Multimédia
Webdesign
Weboldal készítés
Domain név regisztráció
Tárhely (hosting)
Kereső optimalizáció (SEO)
Tartalom menedzsment
Az alábbiakban nagy vonalakban vázolni szeretnénk egy weboldal megrendelés esetén a folyamatot az első kapcsolatfevételtől az oldal elkészültéig.
Kapcsolatfelvétel
Miután felvette a kapcsolatot velünk, megkeressük Önt - természetesen egyeztetés után - személyesen vagy telefonon a további részletek végett.

Első egyeztetés
Az első részletes megbeszélés folyamán, felderítjük mire van szüksége, mit szeretne. Miután megosztja ötletei velünk, részletesen felvázolja igényeit, meghatározzuk mi az, amit nyújtani fogunk Önnek (a weboldal részletei, kommunikációs célok és üzenetek, fontosabb információk és alapvető elképzelések). Részletes megbeszélés alapján döntjük el milyen weboldalt készítünk (technikai és informatikai szempotból) és milyen stílusú, hangulatú design képviseli legjobban vállalkozását.

Ajánlat
Elkészítjük az elsődleges grafikai tervet mely tartalmazza az elképzelt koncepciót (ez ingyenes, kivéve ha több tervet szeretne). Ajánlatunk tartalmazza a költségvetést és a meghatározott határidőket, amikhez tartva magunkat, nagyon gyorsan elkészülhet weboldala. Amennyiben a grafikai elképzelés és a feltételek megfelelnek Önnek, szerződést kötünk. Egyéb esetben, ajánlatunkhoz híven Önt semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli.

A design
A végső design, amelyet a kiválasztott koncepció - ha több van - alapján készítünk nagyban megegyezik ahhoz, ahogy az oldal fog kinézni. Minden finom részletet kidolgozunk a navigációtól az aloldalak kinézetéig. Ebben a fázisban még megváltoztathatjuk könnyedén az oldal felépítését. Ezután kezdődhet csak el a teljes megvalósítás.

A megvalósítás
Elkészítjük a design elemeket (képek, hátterek), a szöveg stílusokat, a navigációs menüt (HTML, CSS, JavaScript vagy Flash). Tovább az egyéb vizuális elemeket, animációkat (opcionális) és az esetleges további tartalmi elemeket (adatbázis, kiegészítő szolgáltatások). Ekkor már a domain név reigsztrálása is szükséges, tehát meg kell határoznunk a domain nevet.

Tartalomkialakítás
Miután minden információt (szövegek és képek) elhelyeztünk a weboldalon, meggyőződünk az adatok helyességéről és, hogy nem fordulnak elő helyesírási hibák. Ebben Ön segítségére is szükségünk van. Amennyiben szükséges, javítjuk az oldalt.

Tesztelés
A folyamat ezen része közös munkát jelent, azaz együttműködve ellenőrizzük, hogy helyesen működik-e az oldal, figyelembe véve tartalmi helyességét és használhatóságát (kényelmes, felhasználóbarát, egyértelmű). Ha szükséges, finomítgatjuk az apró részletekig.

SEO
A nagyobb keresők (pl. Google) manipulálása nem lehetséges, de néhány trükkel, megoldással jobb helyezés érhető el. Megtesszük a megtehető beállításokat az oldalban és regisztráljuk a nagyobb keresőkben is a weboldalt. Ehhez egyeztetnünk kell azokat a kulcsszavakat, amelyek alapján szeretnék jobb helyet a rangsorban, így elérve, hogy leendő látogatóink és potenciális ügyfeleink könnyebben ránk találhassanak.

Tárhely és az oldal beüzemelése
Az oldalt feltöltjük a csomaghoz biztosított tárhelyre és ellenőrizzük annak megfelelő működését..

Karbantartás
Egy nagyon fontos lépés miután a weboldal elkészült. Szolgáltatásunk magában foglalja, hogy müködés közben is teszteljük az elkészült weboldalt, és ha szükséges javítjuk és módosítjuk.
Quality Print weboldal
Clemantis weboldal
Mi-Net weboldal
:: Teljes weboldal (webdesign és programozás)
:: Domain név regisztráció és tárhely szolgáltatás
Pilgrim Stúdió 2006. Minden jog fenntartva.