Logó tervezés
Céges arculat
Nyomdai termékek
3D grafika
Multimédia
Webdesign
Weboldal készítés
Domain név regisztráció
Tárhely (hosting)
Kereső optimalizáció (SEO)
Tartalom menedzsment
A Pilgrim Stúdió kreatív grafikai tervezésen alapuló
szolgáltatásai mindegyikével a vállalkozások sikerét igyekszik segíteni. A webdesigntól a nyomdai munkákon keresztül a céges arculatig.
A design, a grafikai tervezés kihatással van mindenre és kapcsolódik mindegyik egyéb szolgáltatásunkhoz. Első látásra jó benyomás keltése nehéz feladat. Amikor levelet küldünk, amikor névjegyet nyújtúnk át valakinek, amikor leendő ügyfelünk meglátogatja honlapunkat, vagy megnézi szórólapunkat vagy hirdetésünket egy újságban, az egyedi és elegáns megjelenés meghatározó lehet.
Munkánk során nagy figyelmet fordítunk az apró részletekre, a kreativitásra, a minőségre és az összhangra. Törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink elősegítsék ügyfeleinknek elérni saját üzleti céljaikat. Ezért mindig megvizsgáljuk az ügyfél jelenlegi üzleti kommunikációit, és így határozzuk meg az elvégzendő feladataokat, a koncepciót és a grafikai tervezés menetét. És csak ezután dolgozzunk ki mindent gondosan, odafigyelve minden részletre.

Logó tervezés
Egyedi és különleges logóink minden igénynek megfelelnek. Megfelelő beszélgetés után, igyekszünk úgy megtervezni vállalkozásának logóját, hogy tükrözze, amit a cég képvisel. Minden általunk készített logó (vektoros formátumú) méretezhető minden méretben, így alkalmas bármilyen nyomtatásra, fóliavágásra, szitázásra és minden egyéb alkalmazásra. Általában egyszínű verziót is tervezünk a logóhoz és olyan változatot is, hogy minden területen alkalmazható legyen.

Céges arculatok
Válasszon minket, ha még nincs meg vállalkozása arculata vagy fel szeretné újítani azt. Szakértelmünk a biztosíték, hogy elégedett lesz az eredménnyel. Úgy tapasztaltuk számos kialakított arculat után, hogy a vállalkozások többsége nem rendelkezik megfelelő arculattal: logóval, a hozzá kapcsolódó grafikai elemekkel és nyomdai tervekkel (névjegy, levélpapír, boríték, mappa, hirdetés...). Komlex szolgáltatásunk mindezt úgy nyújtja Önnek, hogy minden téren megfelelően tud majd vállalkozása megjelenni a cégtáblától a hirdetésen keresztül a nyomdai termékekig.

Nyomdai termékek
Bármilyen nyomdai munkára van szüksége, nyugodtan forduljon bizalommal hozzánk, legye szó csak grafikai tervezésről és annak nyomdai előkészítéséről, vagy a teljes nyomdai folyamat ügyintézéséről az ötlettől a nyomdával való kapcsolattartásig. Egyedi formátumú nyomdai kivitelezés sem okoz problémát nekünk, de a megszokott nyomdai termékek elkészítésében is nagy tapasztalatunk van: céges arculatok (névjeykártya, levélpapír, boríték), poszterek, szórólapok, naptárak, katalógusok, brosúrák, leporelló kiadványok, éves jelentések, könyvek, csomagolás...

3D grafika
A 3D grafika területén is otthon vagyunk, amennyiben látványtervre, vagy egyéb ilyen jellegű grafikára van szüksége.

Multimédia
Ha valami különlegest szeretne, valami sokkal látványosabbat, akkor is a megelelő partnerek vagyunk annak elkészítésében. Néhány fontosabb multimédia szolgáltatásunk: animáció, bemutatkozó CD, oktató CD, zene szerkesztés, digitális fényképezés.

Webdesign
Egyedi és látványos külsőt szeretne weboldalának? Természetesen. Hiszen a látogatók kényelmesebben érzik magukat böngészés közben, ha gyors, szép, letisztult és használható weboldalon kell megkeresniük, ami érdekli őket, legyen az termék, szolgáltatás vagy egyéb információ. Nem megfelelő kinézet esetén elijeszthetjük leendő ügyfeleinket még mielőtt meggyőzhetnénk vállalkozásunk előnyeiről őket. Tapasztalatunk és szakértelmünk a garancia, hogy webdesign szolgáltatásunkkal olyan weboldal tulajdonosa lehet, ami hosszú távon számos előnyt fog jelenteni vállalkozásának.

Weboldal készítés
Minden weboldal lehetőséget ad a vállalkozások sikerének növelésére, ha megfelelően van elkészítve mind tartalmilag, mind technikailag. Mi nemcsak az elkészítés technikai oldalával vagyunk tisztába, de jó tanácsokkal is tudunk szolgálni, hogyan építse fel weboldalának tartalmát.
Egyszerű, hatékony munkával és alapos gonddal készítjük weboldalainkat. A munka folyamán szorosan együttműködünk a megrendelővel, hogy minden szempontból megfelelőt tudjunk létrehozni. Az ügyfelünknek lehetősége van a munkafolymat minden egyes fázisában részt vennie. Együttesen vizsgáljuk meg a piacot és a versenytársakat, hogy közösen találjuk ki a megfelelő stratégiát és koncepciót. De a tervezés, kivitelezés és tesztelés szakaszokban is együttműködve törekszünk a legjobb végeredmény megalkotásában.

Domain név regisztráció
Ha nincs domain neve, nyugodtan bízza ránk a teljes ügyintézést.

Tárhely szolgáltatás
Tárhely szolgáltatásunk biztosítja weboldalának folyamatos elérését. Megbízható és gyors tárhelyünk professzionális szolgáltatásokat foglal magában, úgymint adatbázis használata, webmail, e-mail virus és spam védelem, napi biztonsági mentés. Ha több információt szeretne róla, lépjen kapcsolatba velünk.

Kereső optimalizáció (SEO)
Ha szeretné, hogy weboldala kedvezőbb helyen szerepeljen a fontosabb keresőkben, ezen szolgáltatsunk érdekelni fogja Önt. Mivel egy weboldal sikere nagyban függ, milyen könnyű azt megtalálni a világhálón (általában keresőkkel), érdemes időt és pénzt fordítani erre. Több látogató, több leendő ügyfelet jelenthet. Keresőmarketing szempontból megfelelően beállított és tartalmilag is megfelelő weboldal a keresőkben való regisztrálása jobb helyezést érhet el, természetesen gondosan kiválasztott kulcsszavak esetén. Mivel a keresők nem igazán manipulálhatók, csak néhány módszerrel lehet, jobb eredményt elérni. Ez nehéz és hosszadalmas folyamat, ezért érdemes folyamatosan beállítgatni weboldalát, és úgy optimalizálni, hogy a lista legelejére kerüljön (mivel általában csak azt nézik meg az emberek). Ez sok esetben szinte lehetetlen a verseny miatt, ezért meg kell találni azon kulcsszavakat, amelyek alapján jó esélyünk van újabb látogatókat szerezni. Professzionális szolgáltatásunk segítségére lehet ebben.

Tartalom menedzsment
Egy weboldal hatékonysága sok esetben a naprakész tartalom, és az érdemleges és változatos információk sokasága. Ezért fontos, hogy weboldalának tartalmát könnyen lehessen frissíteni. Erre a legmegfelelőbb megoldás egy tartalom menedzselő rendszer (CMS - Content Management System), amely segítségével szakértelem nélkül lehet weboldalának tartalmát módosítani. Használata egyszerű, felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Az általunk fejlesztett (még folyamatban) rendszer használata egy szövegszerkesztőhöz hasonlítható, bár sokkal egyszerűbb és sokkal egyértelműbb. Nem szükséges semmiféle technikai tudás hozzá, de ha szükséges ingyenes betanítást tudunk nyújtani. Továbbá kiegészítő moduljainkkal még érdekesebbé és értékesebbé tudjuk varászolni weboldalunkat (hírszerkesztő, termék katalógus, hírlevél program, szavazó alkalmazás, képgaléria, vendégkönyv vagy fórum...).
Quality Print weboldal
Clemantis weboldal
Mi-Net weboldal
:: Teljes weboldal (webdesign és programozás)
:: Domain név regisztráció és tárhely szolgáltatás
Pilgrim Stúdió 2006. Minden jog fenntartva.